Serenay Sarıkaya Haberleri

Serenay Sarıkaya haberleri ve güncel Serenay Sarıkaya gelişmeleri, Serenay Sarıkaya ile ilgili tüm video, Serenay Sarıkaya fotoğrafları ve Serenay Sarıkaya haberleri İşçi Haber sitemizde


Magazin

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı sevilen dizi Aile, final öncesi son bölüm ile bu akşam seyirciyle buluşacak. Yeni...

Magazin

Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un paylaştığı Aile dizisi finale yaklaşırken 28.bölüm fragmanları izleyicileri heyecanlandırdı.

Magazin

Bir döneme damgasını vuran Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin çiftinin yeniden barıştığına dair iddialar çıkmıştı. Bürsin'den açıklama geldi.

Magazin

Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un paylaştığı Show TV'nin sevilen dizisi Aile ekranlara ne zaman veda edecek?

Magazin

Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un paylaştığı Show TV'nin sevilen dizisi Aile, finale hazırlanırken dizide peş peşe ayrılıklar yaşanıyor.

Magazin

Show TV ekranlarında yayınlanan Aile dizisi başrollerin uyumuyla birlikte müthiş bir etki oluşturmuştu. Ancak diziyle ilgili son zamanlarda final yapma...

Magazin

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve sesinin güzelliğiyle bilinen oyuncu Serenay Sarıkaya, takipçilerin dikkatini çeken bir projede yer aldı.

Magazin

Mithat Can Özer ile ayrılan güzel oyuncu Alina Boz, yeni aşkını sosyal medya hesabından ilan etti.

Magazin

Akın Akınözü'nün Türk dizilerinin temsilcisi olduğu dijital içerik platformu İvi'nin ilk reklam filmi yayına girer girmez Rusya'da Akın Akınözü rüzgarı...

Magazin

Show TV'de yayınlanan Aile dizisinin mezarlık çekimindeki patlama sahnesinde yaşanan kazaya dair ayrıntılar ortaya çıktı!

Magazin

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin ceza nedeniyle kaldırılması gündemde kalmaya devam ederken diziyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Magazin

Star TV ekranlarında yayınlanan Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrollerinde olduğu dizinin hayranları yıkıldı.

Reklam Bloğu
//