Taşeron işçi Haberleri

taşeron işçi haberleri ve güncel taşeron işçi gelişmeleri, taşeron işçi ile ilgili tüm video, taşeron işçi fotoğrafları ve taşeron işçi haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

Sayıları 90 binleri bulan KİT'lerde (Kamu İktisadi Teşebbüsü) çalışan taşeron işçiler, seçimden önce verilen sözlerin tutulmasını bekliyor.

Genel

YRP, İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Demir, genel seçimler sonrası TBMM’ye verdiği kanun tekliflerini duyurdu: Kademeli emeklilik, staj ve çıraklık, mülakatın...

İşçi Haberleri

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan taşeron işçilerin sürekli işçi kadrosuna alınması talebi, Yeniden Refah Partisi'nin kanun teklifi ile Meclis'e taşındı.

İşçi Haberleri

Belediye şirketlerinde taşeron işçi sıfatıyla istihdam ettirilen zabıtalar kadroya geçebilecek mi?

İşçi Haberleri

Taşerona kadro mağduriyeti çözülmemişken gözler 2.Torba Yasa'ya çevrildi. Peki taşerona kadro torba yasada yer alacak mı?

Ekonomi

KİT bünyesinde çalışan taşeron işçiler için kadro tartışmaları devam ederken Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın sözleri hatırlatıldı.

Ekonomi

Kamu İktisadi Teşebbüsü (KİT) bünyesinde çalışan taşeron işçilere kadro verilecek mi? Bakan Vedat Işıkhan konuyla ilgili önergeye ne cevap verdi?...

Ekonomi

Yüz binlerce işçinin dikkatle takip ettiği taşerona kadro konusu Milletvekili Kocamaz'ın soru önergesine verilen cevapla açıklığa kavuşacak. İşte detaylar...

İşçi Haberleri

Kamu İktisadi Teşebbüsü (KİT) bünyesinde çalışan taşeron işçiler yıllardır geçici işçi olarak istihdam edildiklerini ve kadro taleplerini dile getiriyorlar.

İşçi Haberleri

Uzun süredir kadroya alınmayı bekleyen belediye taşeron işçilerine CHP milletvekilinden destek geldi.

İşçi Haberleri

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan 275 Bin taşeron olarak çalışan işçinin, bakanlıktan kadro bekleyişi devam ediyor.

İşçi Haberleri

Uzun yıllardır Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) bünyesinde çalışan taşeron işçiler kadro haklarının verilmesini istiyor.

Reklam Bloğu
//