Türk Telekom Haberleri

Türk Telekom haberleri ve güncel Türk Telekom gelişmeleri, Türk Telekom ile ilgili tüm video, Türk Telekom fotoğrafları ve Türk Telekom haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Türk Telekom Erkek Basketbol Takımı, BKT Avrupa Kupası 8'li final turunda yarın İngiliz temsilcisi London Lions'a konuk olacak.

Bilim, teknoloji

Türk Telekom, Netsia'nın BB Suite ürünüyle güçlendirilmiş yeni SEBA mimarisini Zyxel ürünleriyle entegre ederek dünya çapındaki kullanıcılar için hazır hale...

İşçi Haberleri

Binlerce vatandaşı mağdur eden taşerona kadro konusu henüz çözülmemişken Türk Telekom ATS çalışanları da kadro talep ediyor.

İşçi Haberleri

Kamu kuruluşlarına bağlı olarak Türk Telekom firmalarında sahada taşeron olarak çalışan personeller kadro istiyor.

İşçi Haberleri

Binlerce insanın mağdur olduğu taşerona kadro konusu henüz çözülmemişken Türk Telekom ATS çalışanları da kadro talep ediyor.

İşçi Haberleri

Kamu kurumlarına bağlı olarak Türk Telekom firmalarında taşeron olarak çalışan işçiler, kadro isteklerinin altını bir kez daha çizdi.

İşçi Haberleri

Binlerce insanın mağdur olduğu taşerona kadro konusu henüz çözülmemişken Türk Telekom taşeron firma çalışanları artık kadrolu çalışmak istiyor.

Ekonomi

Türk Telekom, internet hizmetlerinde fiyat güncellemesi yapacağını açıkladı. Yeni fiyatlar, 1 Ekim tarihinden itibaren uygulanacak ve sadece taahhütsüz aboneleri etkileyecek.

İş-İlanı

Türk Telekom tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında 17 kadroya personel alımı yapılacağına yer verildi.

Gündem

Türk Telekom tarafından yayınlanan gönderide personel alımı başvurusunun başladığına yer yayınlandı. İşte ilanlar.

Ekonomi

Türk Telekom kullanıcılarına kötü haber geldi. Kurum, 1 Temmuz 2023 itibarıyla getireceği zamları duyurdu. Buna göre kullanıcılar yüzde 38'e varan...

Spor

Türk Telekom, 7Days Eurocup finalinde İspanya'nın Gran Canaria takımına 71-67 yenildi.

Reklam Bloğu
//