Halil İbrahim Ceyhan, Kanal 7'de yayınlanan Emanet dizisindeki Yaman rolüyle büyük beğeni kazanmıştı. Şimdi ise yeni bir projede yer alıyor. FOX TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti'nde Murat karakterini canlandıran Halil İbrahim Ceyhan, geçen haftalarda seyirciyle buluştu.

Yargı dizisinden izleyenlerini sevindirecek haber: Finali, ekip ve seyirci birlikte izleyecek Yargı dizisinden izleyenlerini sevindirecek haber: Finali, ekip ve seyirci birlikte izleyecek

Fox TV'de yeni başlayan Kirli Sepeti dizisi, Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir, Aleyna Özgeçen, Deniz Sarıkaş, Serhat Kılıç ve Devrim Yakut gibi ünlü oyuncuları bir araya getiriyor.

Halil İbrahim Ceyhan hayranları senariste seslendi!

Emanet dizisindeki performansıyla dikkat çeken Halil İbrahim Ceyhan, Kirli Sepeti'nde Murat rolüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Ceyhan, dizinin hayranlarından olumlu yorumlar alıyor. Kirli Sepeti'ni takip eden Halil İbrahim Ceyhan hayranları ise dizinin senaristinden Murat karakterine daha fazla yer vermesini istiyor.

Halil İbrahim Ceyhan, dizideki rolü gereği çok fazla ekrana çıkmıyor. Bu durum hayranlarını üzüyor ve senaristlere sesleniyorlar. Sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla hem Halil İbrahim Ceyhan'ın daha fazla görünmesini istiyorlar hem de Murat'ın aşk hayatına yorum yapıyorlar.