Hastane Bilgi İşlem Personelleri kadro sözünün tutulmasını bekliyor Hastane Bilgi İşlem Personelleri kadro sözünün tutulmasını bekliyor

Emeklilikte adalet arayanlar derneği  T.C Vatandaşalrının SSK.giris yılı farketmeksizin eşit ve adil olarak emekli olması için çalışmalara başladı. Seslerini duyurmaya çalışan grup siyasilerin yanı sıra birçok parti ile iletişime geçip mağduriyetlerinin giderilmesi için görüşmeye çalışıyorlar.
Bugün Saadet Partisi'nin Çekmeköy piknik alanındaki etkinliklerine misafir olan dernek üyeleri İstanbul İl Başkanı  S.N Ömer Faruk Yazıcı ve İstanbul milletvekili aynı zamanda parti grup başkanı Bülent Kaya ile görüşüp derneğin tanıtılıp 2000'lilerin mağduriyeti hakkında yaşamış olduğukları haksızlıkları dile getirdiler.
Partiyle mecliste hem görüşme daveti hemde mecliste 2000'lilerin sesi olmaları yönünde söz aldıklarına dair beyanet alan ekip, konunun meclise taşınması için girişimlerini hızlandırdı.

Bu süreçte her partiyle görüşeceklerini dile getirirken Yerel seçime kadar tüm partilerin kapısını çalıp mağduriyetlerini anlatacaklarını ve 2000'lilerin sesi olacaklarının altını çizdi.