Doğum Haberleri

doğum haberleri ve güncel doğum gelişmeleri, doğum ile ilgili tüm video, doğum fotoğrafları ve doğum haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

Emeklilikte Yasalara Takılanlar (EYTADER) Derneği, doğum nedeniyle işten ayrılan annelerin hakkını savunmaya devam ediyor.

İşçi Haberleri

Uzun zamandır doğum borçlanması talebinde bulunan kadınların mağduriyeti ve sık sık sosyal medya hesabından çağrıları devam ediyor.

İşçi Haberleri

Uzun zamandır doğum borçlanması için çağrıda bulunan kadınların mücadelesi sürüyor. Peki son durum nedir?

Dünya

ABD'de çift rahimli Kelsey Hatcher'in doğumu dünya gündemine düştü. Bir gün arayla iki kez yaşanan doğumda Hatcher'in iki kız sahibi...

SAĞLIK

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Sosyal Pediatri Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Tuğba Ayçiçek Dinçer, doğum sonrası annelerle...

Genel

Dünyaya getirdikleri çocukların sorumluluklarından dolayı işlerini ertelemişlerdi, doğum borçlanması mağdurları seslerini duyurmaya devam ediyor.

İşçi Haberleri

Uzun zamandır doğum borçlanması bekleyen binlerce anne mağduriyet yaşıyor. Peki annelerin sorunu ne zaman çözülecek?

İşçi Haberleri

Binlerce anne, doğum borçlanmasında doğum öncesi, doğum sonrası ve staj yapmış yapmamış ayrımı yapılması nedeniyle mağduriyet yaşıyor.

İşçi Haberleri

Binlerce anne, doğum öncesi, doğum sonrası ve staj yapmış yapmamış ayrımı yapılmadan doğum borçlanması yapabilmeyi talep ediyor.

Ekonomi

Devlete olan borçlar ve cezalara gelen yapılandırma imkanı ile EYT'lilerin prim, doğum ve askerlik borçlarına da yapılandırma imkanı gelecek.

Dünya

Çin'de Gulan Hastanesi'ne doğum yapmaya giden kadın, "Covid test sonucun yok" diye geri çevrilince hastane önünde böyle doğum yaptı.

Yaşam

Ordu'nun Altınordu ilçesinde tarlada toprağa gömülü bebek cesedi bulundu.

Reklam Bloğu
//