EYTADER Haberleri

EYTADER haberleri ve güncel EYTADER gelişmeleri, EYTADER ile ilgili tüm video, EYTADER fotoğrafları ve EYTADER haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

Emekleri Yasalara Takılanlar Derneği (EYTADER) Genel Başkanı Nalan Esmeray, askerlik borçlanması mağduriyeti için çözüm talebinde bulundu.

İşçi Haberleri

Emekleri Yasalara Takılanlar Derneği (EYTADER) Başkanı Nalan Esmeray sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yetkililere seslendi.

İşçi Haberleri

Emekleri Yasalara Takılanlar Derneği (EYTADER) Genel Başkanı Nalan Esmeray emeklilikteki mağduriyetlerin çözümü için Meclis'e ziyarette bulundu.

İşçi Haberleri

5000, kısmi emeklilik ve doğum borçlanması mağdurları çözüm isteyerek yetkililere sesleniyor.

İşçi Haberleri

Geriye dönük tescil hakkı verilmemesi nedeniyle emekli olamayan Bağ-Kur mağdurları sosyal medyada başlattıkları çalışma ile gündeme damga vurdu.

İşçi Haberleri

EYTADER Genel Başkanı Nalan Esmeray, sosyal medya hesabından sivil okul borçlanması mağdurları için çağrıda bulundu.

Ekonomi

Uzun zamandır çözüme kavuşturulamayan Bağ-Kur tescilinde mağdur Ahmet Kılıç, yaşadıkları haksızlığı İşçi Haber'e anlattı.

İşçi Haberleri

Emekleri Yasalara Takılanlar Derneği (EYTADER) Genel Başkanı Nalan Esmeray, sosyal medya hesabından Bağ-Kur mağduriyetinin gündeme damga vurduğunu açıkladı.

Ekonomi

Doğum borçlanması bekleyen anneler EYTADER etkinliğinde söz alıp yaşadıkları mağduriyetleri anlatarak yetkililere seslendi. 

İşçi Haberleri

Emekleri Yasalara Takılanlar Derneği (EYTADER) Başkanı Nalan Esmeray sosyal medya hesabından 5000 ve kısmi emeklilik mağdurlarına destek verdi.

İşçi Haberleri

Bağ-Kur tescil, ihya ve prim mağdurları EYTADER etkinliğinde söz alıp yaşadıkları mağduriyetleri anlatarak yetkililere seslendi. 

Ekonomi

EYTADER, Başkanları Nalan Esmeray öncülüğünde bir araya geldi. Birçok emeklilik sorununun gündeme getirildiği toplantıda emeklilik mağduruna mikrofon uzatıldı.

Reklam Bloğu
//