Skandal Haberleri

skandal haberleri ve güncel skandal gelişmeleri, skandal ile ilgili tüm video, skandal fotoğrafları ve skandal haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

DEM Parti, kaçak elektrik kullandıkları için elektriği kesilenleri protestoya çağırdı.

Gündem

Konya'da lisede görev yapan 55 yaşındaki bir öğretmen, 14 yaşındaki öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı.

Spor

Rusya Ligi yarı final serisinin 5. maçında Lokomotiv Kaliningrad, Dinamo Moskova'yı 3-1 mağlup ederek finale yükseldi. Karşılaşmanın ardından rakip takım...

Dünya

İsrail'de milletvekili Almog Cohen, Refah kentine kara saldırısı başlatılması çağrısı yaparak, "Ramazan ayı onları öldürmek için en iyi zaman" dedi.

Gündem

İstanbul'da 'CHP binasında para sayma görüntüsü' başlığıyla yayılan skandal görüntüler üzerine soruşturma başlatıldı.

Gündem

Antalya'da özel bir yurtta görev yapan eğitmenin, 10 erkek öğrenciye cinsel taciz ve istismarda bulunması ile tarikatta kullanılan ifadeler pes...

Dünya

Fransa'da bir hastanenin acil servisine kaldırılan demans hastası kadının, hastanenin çöp konteynerinde ölü bulunması tepki topladı.

Spor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un eski çalıştırıcısı Nenad Bjelica maç içerisinde bir skandala imza attı.

Gündem

Kamil koç ile Isparta'dan Kastamonu istikametine yolculuk yapan Hatice kübra namaz kıldığı gerekçesiyle ağı hakaretlere mağruz kaldı.

Antalya

Meslektaşıyla ilişki yaşadığı için görevden uzaklaştırılan evli öğretmen S.Ö.'nün, bu kez bir veli ile ilişki yaşadığı ileri sürüldü.

Dünya

Güney Afrika’da 69 yaşındaki bir kadın ve 9 yaşındaki bir çocuğun düğün törenine ait görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti.

Gündem

Misvak dergisi, İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın merkezinde olduğu çocuk istismarını ortaya çıkaran gazeteci Timur Soykan'ı hedef aldı. Sosyal medyada...

Reklam Bloğu
//