Statü değişikliği Haberleri

statü değişikliği haberleri ve güncel statü değişikliği gelişmeleri, statü değişikliği ile ilgili tüm video, statü değişikliği fotoğrafları ve statü değişikliği haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, kamu kurum ve kuruluşlarında yardımcı hizmetler sınıfı (YHS) personellerine ilişkin önemli bir açıklama yaptı.

İşçi Haberleri

Üniversite mezunu olmalarına rağmen işçi olarak çalışan 'üniversiteli işçiler', statü değişikliği için mücadeleye devam ediyor.

İşçi Haberleri

Devlete bağlı kamu kurum ve kuruluşlarında üniversite muzunu olmalarına rağmen işçi olarak istihdam ettirilen işçiler memuriyet kadrosuz için bir kez...

İşçi Haberleri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Su, Meclis'te Bütçe Komisyonu tartışmalarında Yardımcı Hizmetler Sınıfı (YHS)'yi Meclis'e taşıdı.

İşçi Haberleri

Devlet kurumlarında çalışan ve şu an işçi statüsünde olan diplomalı mezunlar, torba yasada yer alacaklar mı?

İşçi Haberleri

Üniversiteli işçiler 2015'te 3. dönem Toplu iş Sözleşmesi'nde alınan kararda 36. maddeye göre, bakanlık tarafından statü değişikliği yapılacak mı?

İşçi Haberleri

Yardımcı Hizmetler Sınıfı (YHS) personelleri, genel idari hizmetler ve teknik hizmetler sınıfına geçmek istiyor. peki vatandaşlara Meclis'ten ne yanıt gelecek?

İşçi Haberleri

Uzun zamandır statü değişikliği ile memur kadrosuna alınmak isteyen üniversiteli işçiler Meclis'e dilekçe yazarak imza topluyor.

İşçi Haberleri

Hak-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ayhan Çivi'den Yardımcı Hizmetler Sınıfı (YHS) personellerine destek. ''Miadını doldur YHS kaldırılmalıdır''

İşçi Haberleri

Uzun zamandır statü değişikliği ile memur kadrosuna alınmak isteyen üniversiteli işçiler Meclis'e seslenmeye devam ediyor.

İşçi Haberleri

Kamu kurumlarında çalışan YHS (Yardımcı hizmetler sınıfı) personelleri, memuriyet kadrosuna geçmek istiyor.

İşçi Haberleri

Kamu kurumlarında çalışan YHS (Yardımcı hizmetler sınıfı) personellerinin yeni yasa bekleyişi sürüyor.

Reklam Bloğu
//