TRT1 Haberleri

TRT1 haberleri ve güncel TRT1 gelişmeleri, TRT1 ile ilgili tüm video, TRT1 fotoğrafları ve TRT1 haberleri İşçi Haber sitemizde


Magazin

TRT'nin başarılı dizilerinden "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi" dizisine flaş bir isim katılıyor. Ünlü oyuncu Elisa rolüne hayat verecek.

Kültür-sanat

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Dünya genelinde bir milyara yakın insan Türk dizilerini izlemektedir. Bu üretimler, kültürel sömürü düzenine, küresel...

Magazin

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi, üç amcaoğlunun hikayesini anlatan ‘’Gönül Dağı’’ yeni bölümüyle bu akşam izleyiciyle buluşacak.

Magazin

Cumartesi akşamları yayınlanan TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'ndan ayrılan oyuncular çok şaşırttı.

Magazin

Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'nın yeni bölümünde yaşanacaklar seyirciyi memnun edecek mi?

Magazin

Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'nda rol alan Ali Düşenkalkar'ın diziden ayrılacağı öğrenildi.

Magazin

TRT1 ekranlarında pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisi dördüncü sezon 83.bölümünde neler olacak?

Magazin

Yeni sezonuyla izleyicileri kendine çeken Teşkilat dizisinde yeni bir gelişme yaşandı. Dizinin oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim daha katıldı.

Magazin

Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'nın yeni bölümü gündeme damga vuracak!

Magazin

Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'nın 111.bölümü çok konuşulacak.

Magazin

Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı kadrosuna Teşkilat dizisinden bir oyuncu katılacak.

Magazin

TRT1 ekranlarında pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisi dördüncü sezona çok konuşulacak bir giriş yapıyor. 

Reklam Bloğu
//