Uzman çavuşlar Haberleri

uzman çavuşlar haberleri ve güncel uzman çavuşlar gelişmeleri, uzman çavuşlar ile ilgili tüm video, uzman çavuşlar fotoğrafları ve uzman çavuşlar haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

Ali Tilkici başkanlığında MHP ile görüşmelerin uzman çavuşlara kadro için sıkılaşmasının ardından gözler hükümete çevrildi.

İşçi Haberleri

Uzmanlar Federasyonu Başkanı Ali Tilkici, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'da kadrosuz olarak istihdam ettirilen uzman çavuşlar için temaslarını hızlandırdı.

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'da kadrosuz ve mesleki güvencesiz olarak istihdam edilen uzman çavuşlar MHP'ye çağrıda bulundu.

İşçi Haberleri

Uzmanlar Federasyonu Genel Başkanı Ali Tilkici, uzman çavuşların özlük hakları için seslendi.

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde sözleşmeli olarak istihdam edilen uzman çavuşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kadro çağrısında bulundu.

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetlerinde (TSK) kadrosuz ve mesleki güvencesiz istihdam ettirilen uzman çavuşlar Devlet Bahçeli'ye çağrıda bulundu.

İşçi Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin uzman çavuşlarda yaşanan art arda intiharların sebeplerinin tespiti ve özlük haklarının iyileştirilmesi için Meclis'e sunduğu önerge...

Genel

Uzmanlar Federasyonu Genel Başkanı Ali Tilkici, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla uzman çavuşların kadrosu için çağrıda bulundu.

İşçi Haberleri

Zorunlu sebeplerden dolayı işlerinden ayrılmak zorunda kalan bu uzman çavuşlar, yeniden atama yapılmasını talep ediyor.

İşçi Haberleri

Uzman çavuşlar ülkenin savunma güçlerinin daha güçlü, motive ve uzmanlaşmış şekilde ilerlemesine katkı sağlamak adına kadro talep ediyor.

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde uzman çavuş olarak çalışan ve kadroya geçirilmeyen askerler için Ali Tilkici'den tepki gecikmedi.

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde çalışan uzman çavuşların 37 yıllık kadro hasreti son bulacak mı? 

Reklam Bloğu
//