Türk Silahlı Kuvvetleri'nde kadrosuz olarak istihdam ettirilen uzman çavuşlar MHP'ye kadro çağrısında bulundu. 

TBMM kürsüsünden destek: Kursiyer teğmenler, sözleşmeli erler, KHK, mülakat... TBMM kürsüsünden destek: Kursiyer teğmenler, sözleşmeli erler, KHK, mülakat...

Eğitimlerini tamamlayan komando uzman erbaşlar mezun oldu - Son Dakika  Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'ya tarafından sözleşmeli ve özlük hakları olmadan istihdam ettirilen uzman çavuşlar için Uzmanlar Federasyonu Başkanı Ali Tilkici siyasilerle temaslarını sürdürüyor. 3269 sayılı kanun kapsamında sözleşmeli olarak istihdam ettirilen ve çalıştıkları yerlerin tehlikeli olmasından dolayı hayatlarından endişelenen uzman çavuşların özlük haklarına yönelik çalışma başlatılmaması kamuoyunda tepkilre sebep oldu.

Uzman çavuş düzenlemesi Meclis'te: 55 yaşında emekli olabilecekler, şahsi  silahlarını devlet verecek, 40 yaş üstü komando birliklerinde kadrolu olacak

MHP'DEN UZMAN ÇAVUŞLARA KADRO ÇAĞRISI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Ulvi Yönter tarafından daha önce yapılan açıklamada, ''Sözleşmeli Vatan savunması olmaz. Sözleşmeli Kahramanlık olmaz. Sözleşmeli Şehit olmaz. MSB tarafından umut dolu adımın geleceğini düşünüyoruz. Uzman Çavuşların kadro sorunu İnşallah çözülüyor. Bütçeye ek yük gelmeyecek.'' yaptığı açıklamada destek vermişti.

MHP'li Yönter: Cumhur İttifakı, Türkiye Cumhuriyeti'nin yegane güvencesidir

UZMAN ÇAVUŞLAR MHP'YE ÇAĞRI

ürk Silahlı Kuvvetleri'nde kadrosuz olarak istihdam ettirilen uzman çavuşlar kadro çağrısında bulundu. Henüz kadroları verilmeyen  uzman çavuşların sosyal medya hesabından yaptıkları açıklamada, ''Türkiye Cumhuriyeti’nin her bir karış topraklarını korumak için en önde savaşarak canını veren, şehit olan Uzmn Çavuşlar; bu vatan için şehit olduğunda, cenaze namazını kıldıran imama kadro var. Ancak Türk Bayrağına sarılı tabutta yatana yok'' şeklinde açıklama ile MHP'ye çağrıda bulunuldu.