Yardımcı hizmetler sınıfı Haberleri

yardımcı hizmetler sınıfı haberleri ve güncel yardımcı hizmetler sınıfı gelişmeleri, yardımcı hizmetler sınıfı ile ilgili tüm video, yardımcı hizmetler sınıfı fotoğrafları ve yardımcı hizmetler sınıfı haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

Kamu kurum ve kuruluşlarında Yardımcı Hizmetler Sınıfı'nda (YHS) görev alan personeller torba yasa ile GİH sınıfına geçebilecek mi?

İşçi Haberleri

Sağlık-Sen kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan YHS personellerine statü değişikliği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İşçi Haberleri

Yardımcı Hizmetler Sınıfı personelleri, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'a çağrıda bulunarak statü değişikliği sözünün tutulmasını istedi.

İşçi Haberleri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Su, Meclis'te Bütçe Komisyonu tartışmalarında Yardımcı Hizmetler Sınıfı (YHS)'yi Meclis'e taşıdı.

İşçi Haberleri

Kamu kurum ve kuruluşlarında Yardımcı Hizmetler Sınıfı (YHS) statüsünde istihdam ettirilen personellere TEÇ-SEN'den destek! ''Raporumuzu Siyasi Partilere Gönderdik''

İşçi Haberleri

Yardımcı Hizmetler Sınıfı personelleri, Meclis'e sunulan kanun teklifiyle ilgili gelişmeleri merakla bekliyor.

İşçi Haberleri

Devlete bağlı kamu kurumlarında çalışan Yardımcı hizmetler sınıfı (YHS) personelleri için kanun teklifinin Meclis'e sunuldu. Hangi kararlar alınacak?

İşçi Haberleri

Kamu kurum ve kuruluşlarında Yardımcı Hizmetler Sınıfı (YHS) personellerine Meclis'ten müjdeli haber gelecek mi?

İşçi Haberleri

Engelli YHS personelleri, engel durumlarına göre çalışma şartlarında düzenleme yapılmasını ve Genel İdare Hizmetleri sınıfına alınmayı istiyor.

İşçi Haberleri

Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Talat Yavuz Ankara 3 No’lu, Ordu ve Giresun şubelerinin divan toplantısına Yardımcı Hizmetler Sınıfı (YHS) personellerinin genel...

İşçi Haberleri

Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (TEÇ-SEN), Yardımcı Hizmetler Sınıfı'nın kaldırılması için iş bırakma eylemi yapılacağını duyurdu.

İşçi Haberleri

Yardımcı Hizmetler Sınıfından idari hizmetler sınıfına geçmek isteyen YHS personelleri Devlet Bahçeli'ye sesleniyor.

Reklam Bloğu
//