Yardımcı hizmetler sınıfı Haberleri

yardımcı hizmetler sınıfı haberleri ve güncel yardımcı hizmetler sınıfı gelişmeleri, yardımcı hizmetler sınıfı ile ilgili tüm video, yardımcı hizmetler sınıfı fotoğrafları ve yardımcı hizmetler sınıfı haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

Yardımcı Hizmetler Sınıfının Kaldırılmasına İlişkin Kanun Teklifi Meclis'te.

İşçi Haberleri

Türkiye Kamu-Sen, Yardımcı Hizmetliler Sınıfında yer alan personelin beklenti ve taleplerini bir kez daha gündeme taşıyor.

İşçi Haberleri

Kamu kuruluşlarında çalışan Yardımcı hizmetler sınıfı (YHS) personelleri, yerel seçimlerden önce cevaplanmasını istedikleri soruları duyurdu.

İşçi Haberleri

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yardımcı hizmetler sınıfı kaldırılacak mı? sorusuna cevap verdi.

İşçi Haberleri

Kamu kurumlarında bir alt sınıfta hizmet ettirilen yardımcı hizmetler sınıfı (YHS) personelleri için son durum ne, YHS için kanun teklifi...

İşçi Haberleri

Kamu kurumlarında personel olarak istihdam ettirilen yardımcı hizmetler sınıfı (YHS) personellerinin memuriyet kadrolarına geçmeleri için ciddi adımlar atmaya devam ediyor.

İşçi Haberleri

Yardımcı Hizmetler Sınıfı Derneği hak kayıplarının giderilmesi için bir kanun teklifi verilmesi adına Meclis'te ziyaretlerde bulundu.

İşçi Haberleri

Kamu kurumlarında yardımcı hizmetler sınıfı (YHS) kadrolarında alt sınıfta çalışan 140 bin personel gözünü kulağını Meclis'e çevirdi.

İşçi Haberleri

Kamu kurum ve kuruluşlarında yardımcı hizmetler sınıfı (YHS) kadrolarında çalışan 140 bin personel Devlet Bahçeli'ye seslendi.

İşçi Haberleri

Yardımcı Hizmetler Sınıfı personelleri, statü değişikliği taleplerinin dikkate alınmasını beklerken DP İzmir Milletvekili Salih Uzun'un açıklamaları dikkat çekti.

İşçi Haberleri

Kamu kurum ve kuruluşlarında yardımcı hizmetler sınıfı (YHS) sıfatıyla istihdam edilen 140 bin personel MHP'ye çağrıda bulundu.

İşçi Haberleri

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, kamu kurum ve kuruluşlarında yardımcı hizmetler sınıfı (YHS) personellerine ilişkin önemli bir açıklama yaptı.

Reklam Bloğu
//