Türkiye 'nin en önemli konuları arasında genç evlilik mağdurları ve süresiz nafaka mağdurları  geliyor. Nafaka mağdurları TBMM’nin gündemine girmek için çağrıda bulunmaya devam ediyorlar.

AK Parti’den CHP’ye geçen Üsküdar Belediyesi’nde 71 işçi işten çıkarıldı AK Parti’den CHP’ye geçen Üsküdar Belediyesi’nde 71 işçi işten çıkarıldı

Süresiz Nafaka Mağdurları Platformu Kurucusu İlhan Ergincan, konuya ilişkin şunları dile getirdi: “TBMM açılıyor, ülkemizin en önemli sorunu olan süresiz nafaka, nafaka tazyik hapsi, tedbir nafakası ve genç evlilikler hâlâ çözüm bekliyor. Evliliklerin azalması ve boşanmaların artması ile birlikte genç nüfusun azaldığı ve kritik seviyelerin altına düştüğü bir dönemde süresiz nafaka ve aile sorunlarını çözmemek aileyi yok etmektir. Ülkemizin en önemli beka sorunu ailedir ve seçimlerden önce süresiz nafaka, akran evlilikler ve aileye dair tüm sorunlar çözülmelidir. Bu kanunları seçim sonrasına bırakmak hükümete zarar verecek, seçimi kaybetmesine neden olabilir. Dost acı söyler ve biz bir daha hükümetimizi sorunun çözülmesi konusunda tekrar uyarıyoruz.”