Devlete bağlı olarak kamu kurumlarında çalışan Yardımcı Hizmetler Sınıfı (YHS) personellerine verilen desteğe bir yenisi daha eklendi! Türk Diyanet Vakıf-Sen'den Genel Başkanı Nuri Ünal, kamu kurumlarında çalışan YHS personellerine canlı yayında destek verdi.

Yardımcı Hizmetler Sınıfı kaldırılsın' çağrısı - Habervakti, son dakika  haber, haber, güncel haberler, gazeteler

Yardımcı Hizmetler Sınıfı; 14 Temmuz 1965’te yasalaşmış, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 36. Maddesi ile düzenlenmiştir. 14 Temmuz 1965’te yasalaşmış, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 36. Maddesinde düzenlenmiştir. Bahse konu kadroda KPSS ve EKPSS ile merkezi/açıktan atama ile istihdam edilenler, Şehit ve Gazi yakınları ile 2828 Sayılı kanun kapsamında istihdam edilenler görev yapmaktadır.

Kamunun yalnız emekçileri: YHS'liler genel idari hizmet kadrosu istiyor

Devlete bağlı kurumlarda asıl işinden başka amirler tarafından verilen he türlü işi yapan vatandaşlar, genel idari hizmetler sınıfına geçme taleplerinin bir kez daha altını çizerek yapmış oldukları açıklamada, ''Çok değerli Vekilimiz!

Kamudaki Yardımcı Hizmetler Personeli Bir Üst Kademeye Geçmek İstiyor -  Memurlar.Net

Bizler; Müttefikin sözü İttifakın sözüdür; Müttefikinin sözü Sayın Cumhurbaşkanımızın sözüdür diye inanıp güvenerek bekleyen.. Emeği, eğitimi, yetkinlikleri ve yetenekleri inisiyatif sahibi kurumlar tarafından görmezden gelinen, liyakatleri ve kariyer hakları keyfiyete teslim edilmiş 110.000 Yardımcı Hizmetler Sınıfı Personeliyiz..

İstanbul'da Okullarda Temizlik Alarmı - Memurlar.Net

Derdimize derman olmaya muktedir siz büyüklerimize ulaşmayı; saygıdan, adaletten mahrum, duygusal yıkımlara mahkum halimizi anlatabilmeyi çok isteyip uğraşmamıza rağmen bir  türlü başaramadık. 

Okul Temizliği, Batman Temizlik Şirketi - Batman Temizlik Şirketi, Batman  Temizlik, 0507 089 88 02

2005 Toplu Sözleşmesi (11/b)- Ak Parti 
2018 Seçim Beyannamesi - MHP
2022 Seçim Beyannamesi - YRP
2023 Seçim Beyannamesi - MHP

bina temizliği | Işıltı Temizlik

Haksız olsaydık, temsil  mesuliyeti ve çözüm mercii olan sizler elbette söz vermezdiniz. 18 senedir güvenerek beklediğimizi ve bizi daha fazla ötelemeyeceğinize olan inancımızı yineleyerek sesleniyoruz; Dert bizde derman sizde. Gereğini saygılarımızla Arz ederiz,'' diyerek vatandaşlar hükümete seslendi.

Bina Apartman ve Site Temizliği Ankara | Çankaya Temizlik Şirketleri

Personellere yönelik 1965 yılında düzenlenen özlük haklarının günümüz Türkiyesi koşullarında eksik kaldığını düşünen kamu kurum ve kuruluşlarında Yardımcı Hizmetler Sınıfı adı altında çalışan vatandaşlar lise, ön lisans, lisans, yüksek lisans hatta doktora mezunu, kendini geliştirmiş, liyakat sahibi, mesleğini ve sanatını ustalık seviyesinde icra eden teknisyen yardımcısı, aşçı, kaloriferci, terzi, berber, garson, bahçıvan, matbaacı, dağıtıcı, hizmetli vb. unvanlarda görev yapan yaklaşık 140.000 personel, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 36’ncı maddesine göre statü değişikliği bekliyor.

site temizliği | Işıltı Temizlik

657 SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNU'NDA NE DİYOR?

Yardımcı Hizmetler Sınıfı Personellerinin kadroya geçirilmesine ilişkin önemli maddeler yer alan 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun'nda YHS personellerinin statü hakkına sahip olması için şu maddeler yer alıyor:

MADDE 1- 14.07.1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun “Tesis edilen sınıflar” başlıklı 36’ncı maddesinde bulunan “X - YARDIMCI HİZMETLER SINIFI: Yardımcı hizmetler sınıfı,…kapsar.” hükmü yürürlükten kaldırılmış ve sonraki bentler buna göre teselsül ettirilmiştir.

MADDE 2- 14.07.1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na aşağıdaki geçici madde eklenmiştir.

"Geçici Madde XX- Kamu kurum ve kuruluşlarına ait Yardımcı Hizmetler Sınıfı kapsamındaki kadrolarda görev yapan memurların, bu Kanunun yürürlüğe girdiği tarihi izleyen aybaşından geçerli olmak üzere ve başka bir işleme gerek kalmaksızın, aynı dereceli Genel İdare Hizmetleri Sınıfına, Teknik Hizmetleri Sınıfına veya öğrenim durumlarına uygun olarak ihraz ettikleri diğer hizmet sınıflarına dâhil Memur unvanlı kadrolara atanır."

MADDE 3- Bu Kanun yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 4- Bu Kanun hükümlerini Cumhurbaşkanı yürütü

Şeklinde maddeler bulunmasına rağmen henüz konuya ilişkin çalışma başlatılmadı.

İş Yeri Temizliği / Hijyen Group

TÜRK DİYANET VAKIF-SEN 140 BİN YHS PERSONELİNİN SESİ OLDU!

Türk Diyanet Vakıf-Sen'den Genel Başkanı Nuri Ünal katıldığı canlı yayında kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan 140 bin YHS personelinin sesi oldu. Yapmış olduğu açıklamada, YHS personellerinin Genel İdari Hizmetler sınıfına geçirilmesi gerektiğinin altını çizen Ünal, '' Yine yardımcı hizmetli arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımızın Genel İdari Hizmetler Sınıfına 

ve Teknik Hizmetler sınıfına geçirilmesi ile ilgili talebimiz vardır. Bu aslında toplu sözleşmede de görüşülmüştür, burda olumsuz bir tarafı da yoktur. Aslında devlete de bütçeye de bir yükü yoktur. Arkadaşlarımız bunu beklemektedir, bizde takipçisiyiz,'' şeklinde yapmış olduğu açıklama ile YHS personellerine destke verdi. 

Nuri Ünal - Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı

CHP'ye geçen Bayrampaşa Belediyesi'nde işçi kıyımı: 33 işçi SMS ile işten çıkarıldı CHP'ye geçen Bayrampaşa Belediyesi'nde işçi kıyımı: 33 işçi SMS ile işten çıkarıldı