Ali tilkici Haberleri

ali tilkici haberleri ve güncel ali tilkici gelişmeleri, ali tilkici ile ilgili tüm video, ali tilkici fotoğrafları ve ali tilkici haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

Ali Tilkici başkanlığında MHP ile görüşmelerin uzman çavuşlara kadro için sıkılaşmasının ardından gözler hükümete çevrildi.

Genel

Uzmanlar Federasyonu Genel Başkanı Ali Tilkici, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Mesleki...

İşçi Haberleri

Uzmanlar Federasyonu Başkanı Ali Tilkici, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'da kadrosuz olarak istihdam ettirilen uzman çavuşlar için temaslarını hızlandırdı.

İşçi Haberleri

Uzmanlar Federasyonu Genel Başkanı Ali Tilkici, uzman çavuşların özlük hakları için seslendi.

Genel

Uzmanlar Federasyonu Genel Başkanı Ali Tilkici, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla uzman çavuşların kadrosu için çağrıda bulundu.

Gündem

Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı olarak çalışan dört uzman çavuşun hayatını kaybettiğini açıklayan Uzmanlar Federasyonu Başkanı Ali Tilkici sert tepki gösterdi.

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde uzman çavuş olarak çalışan ve kadroya geçirilmeyen askerler için Ali Tilkici'den tepki gecikmedi.

İşçi Haberleri

Uzmanlar Federasyonu Genel Başkanı Ali Tilkici Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı olarak çalışan uzman çavuşlar için kadro çağrısında bulundu.

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı olarak çalışan ve 37 yıldır kadro bekleyen uzman çavuşları, bir kez daha gündeme getirdi.

İşçi Haberleri

Uzmanlar Federasyonu Genel Başkanı Ali Tilkici, Türk Silahlı Kuvvetlerinde kadrosuz olarak çalışan uzman çavuşların kadro hakkını yineledi!

İşçi Haberleri

Uzmanlar Federasyonu Genel Başkanı Ali Tilkici, Uzman çavuşların yıllardır istediği kadro mücadelesinde, askerleri yalnız bırakmıyor.

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde sözleşmeli olarak çalışan uzman çavuşlara hükümet tarafından kadro verilecek mi?

Reklam Bloğu
//