Belediye şirket işçisi Haberleri

belediye şirket işçisi haberleri ve güncel belediye şirket işçisi gelişmeleri, belediye şirket işçisi ile ilgili tüm video, belediye şirket işçisi fotoğrafları ve belediye şirket işçisi haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 696 KHK'lıların ve taşeronların kadroya alınması için çağrıda bulundu.

İşçi Haberleri

Mühendislik diploması olan ancak mühendislik kadrosunda çalıştırılmayan belediye şirket işçisi mühendisler, unvanlarını istiyor.

İşçi Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ''şirket işçisi'' pozisyonuna geçirilen teknik personellerin kadroya geçirilmesi gerektiğini söyleyerek belediye...

İşçi Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ''şirker işçisi'' pozisyonuna geçirilen teknik personellerin kadroya geçirilmesi gerektiğini belirtti.

İşçi Haberleri

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü İpek Özkal, belediye şirket işçisi olarak çalışan mühendislerin kadro talebini dile getirdi.

İşçi Haberleri

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü İpek Özkal, belediye şirket işçilerinin kadro mağduriyetini bir kez daha dile getirdi.

İşçi Haberleri

Uzun zamandır kadroya alınmayı, eşit işe eşit hak ve eşit maaş isteyen belediye şirket işçilerinin Kamu Çerçeve Protokolü’ne dahil edilmemesi...

İşçi Haberleri

Taşeron Belediye İşçileri Birliği (TABİB), 600 bin belediye şirket işçisinin merakla beklediği kadro hakkında taleplerde bulundu.

İşçi Haberleri

600 bin belediye şirket işçisi adına, Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü İpek Özkal'a kutlama mesajı gönderildi.

İşçi Haberleri

Gelecek Partisi Antalya Milletvekili Selçuk Özdağ, belediye şirket işçileriyle sohbet odasında bir araya gelecek!

İşçi Haberleri

Mühendislik diploması olan ancak mühendislik kadrosunda çalıştırılmayan belediye şirket işçisi mühendisleri ne talep ediyor?

Ekonomi

Yüz binlerce işçinin merakla beklediği taşerona kadroda son durum ne? Taşerona kadro ne zaman verilecek?

Reklam Bloğu
//