Çıraklık Haberleri

çıraklık haberleri ve güncel çıraklık gelişmeleri, çıraklık ile ilgili tüm video, çıraklık fotoğrafları ve çıraklık haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Ceza infaz kurumlarındaki 46 mesleki eğitim merkezinde son 2 yılda yetiştirilen 4 bin 381 hükümlü ve tutukluya çıraklık, ustalık ve...

İşçi Haberleri

3308 Sayılı Mesleki Eğitim Kanunu kapsamındaki sigorta başlangıçlarının emeklilik için dikkate alınmaması staj ve çıraklık mağduriyetini nedeniyle yüz binlerce insanın...

İşçi Haberleri

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bir kez daha staj ve çıraklık mağdurlarının sesi oldu.

Ekonomi

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, "Çırak ve staj sigortası olanların mağduriyeti giderilmeli." dedi.

İşçi Haberleri

Staj ve çıraklık sigortasının başlangıç sayılmasını isteyen vatandaşlar çözüm için seslerini duyurmaya devam ediyor.

İşçi Haberleri

Antalya Staj ve Çıraklık Mağdurları Eğitim Dayanışma ve Kültür Derneği pazar günü düzenleyecekleri basın açıklamasıyla bir kez daha haklarını arayacak.

İşçi Haberleri

Mevcut ekonomik şartlarda geçim sıkıntısı yaşarken emeklilik hakkı için mücadele eden staj ve çıraklık mağdurlarına destek yağıyor.

İşçi Haberleri

Staj ve çıraklık sigortasının başlangıç sayılmasını isteyen staj ve çıraklık mağdurları çözüm için seslerini duyurmaya devam ediyor.

İşçi Haberleri

Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi Meclis'te. Staj ve çıraklıkta son durum ne?

İşçi Haberleri

Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi Meclis'te. Staj ve çıraklık sigortası başlangıç sayılacak mı?

İşçi Haberleri

Staj, çıraklık ve kademeli emeklilikteki mağduriyetler çığ gibi büyürken mağduriyetlerin giderilmesi adına ilk adım atıldı.

İşçi Haberleri

Staj, çıraklık ve kademeli emeklilikteki mağduriyetler çığ gibi büyürken mağduriyetlerin giderilmesi adına Yeniden Refah Partisi'nden ilk adım geldi.

Reklam Bloğu
//