Islam memiş Haberleri

islam memiş haberleri ve güncel islam memiş gelişmeleri, islam memiş ile ilgili tüm video, islam memiş fotoğrafları ve islam memiş haberleri İşçi Haber sitemizde


Ekonomi

Altın yatırımı düşünen ya da mevcut portföyünü çeşitlendirmek isteyen yatırımcılar için Altın Uzmani İslam Memiş uyarılarda bulundu.

Ekonomi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in altında yükselişin devam edeceği uyarısının ardından altın fiyatları tüm zamanların en yüksek seviyesini...

Ekonomi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, "Doları bir yatırım aracı olarak gören, biriktirmeye devam edenler, çok geç olmadan bir...

Ekonomi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasalardaki dalgalanmaları yorumlayarak altın yatırımcılarına uyarıda bulundu. Gram altın 2000 TL mi olacak?

Ekonomi

Savaş nedeniyle yükselişe geçen altın fiyatlarında son durum ne? Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? İşte altın uzmanı İslam Memiş'ten...

Ekonomi

Yükselişte olan altın fiyatları için 2 rakam veren altın uzmanı İslam Memiş, kritik tarihi duyurdu. İşte detaylar...

Ekonomi

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmaların ardından altın analizinde bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarını uyardı.

Ekonomi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın almak isteyenleri son alım fırsatı diyerek uyardı.

Ekonomi

Altın kahini olarak da bilinen altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın piyasasındaki hareketleri değerlendirerek vatandaşları uyardı.

Ekonomi

Altın piyasasında son günlerde yaşanan çöküş, yatırımcıları tedirgin ederken altın uzmanı İslam Memiş, "Kimse elindekini satmasın!" diyerek tarih verdi.

Ekonomi

ekonomist, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş Altınlarını bozduracakları uyardı. Altınlarını bozduracaklara kritik uyarı.

Ekonomi

Uzun vadeli yatırımcıların göz bebeği durumunda olan altın fiyatlarında artış var mı, son durum ne?

Reklam Bloğu
//