Türk Silahlı Kuvvetleri Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri haberleri ve güncel Türk Silahlı Kuvvetleri gelişmeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ile ilgili tüm video, Türk Silahlı Kuvvetleri fotoğrafları ve Türk Silahlı Kuvvetleri haberleri İşçi Haber sitemizde


Genel

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından sözleşmeli olarak istihdam ettirilen erler, onlar için sadece bir iş güvencesi değil, aynı zamanda yıllarca...

Gündem

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler başkanlığında, Genelkurmay Başkanı Metin Gürak ile kuvvet komutanlarının katılımı ile video telekonferans toplantısı düzenlendi.

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) bünyesinde sözleşmeli olarak istihdam edilen erlere memuriyet kadrosu verilecek mi?

Dünya

Ortadoğu'da yaşanan savaşlar devam ederken Türk Silahlı Kuvvetleri, askeri güç olarak lider konumda yer alıyor. Global Firepower 2024 araştırmasına göre...

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'nın önemli yapıtaşlarından olan uzman çavuşlara kadro hakları ne zaman verilecek?

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'da kadrosuz ve mesleki güvencesiz olarak istihdam edilen uzman çavuşlar MHP'ye çağrıda bulundu.

Gündem

Zeytin Dalı bölgesine saldırı hazırlığında olan 5 PKK/YPG’li terörist Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından etkisiz hale getirildi.

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde sözleşmeli olarak istihdam edilen uzman çavuşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kadro çağrısında bulundu.

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri'nce sözleşmeli olarak istihdam ettirilen sözleşmeli erlere yeni yılda memuriyet kadrosu verilecek mi?

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetlerinde (TSK) kadrosuz ve mesleki güvencesiz istihdam ettirilen uzman çavuşlar Devlet Bahçeli'ye çağrıda bulundu.

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) bünyesinde sözleşmeli olarak istihdam ettirilen erlerin memuriyet kadrosuna geçmesi için İyi Parti Meclis'e kanun teklifi sundu.

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'da belli bir kıdeme ulaşan ve sözleşmeli olarak istihdam edilen erler torba yasada yer alacak mı?

Reklam Bloğu
//