Ücretli öğretmenler Haberleri

ücretli öğretmenler haberleri ve güncel ücretli öğretmenler gelişmeleri, ücretli öğretmenler ile ilgili tüm video, ücretli öğretmenler fotoğrafları ve ücretli öğretmenler haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

Kamu kurumlarında kadrosuz olarak istihdam ettirilen ücretli öğretmenler geçmişe dönük primlerin iadesi için dava açtı.

İşçi Haberleri

Kamu kurumlarına bağlı olarak devlet dairelerinde kadrosuz olarak istihdam ettirilen öğretmenler gözünü kulağını Meclis'e çevirdi. Peki 2024 yılında ücretli öğretmenlere...

EĞİTİM

Ücretli Öğretmenler Dayanışma Derneği Başkanı Levent Atasoy, ücretli öğretmenlerin dile getirmek duyurmak için bir kez daha sahaya ineceklerini duyurdu.

EĞİTİM

Çalışma şartlarından memnun olmayan ve kadroya geçmek isteyen ücretli öğretmenler kadrolu ve güvenceli istihdam talep ederek yetkililere sesleniyor.

EĞİTİM

2024 yılında geçerli olacak asgari ücretin açıklanmasının ardından ücretli öğretmenler maaşlarının çok düşük olduğunu belirterek tepki gösterdi.

İşçi Haberleri

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan ücretli öğretmenlerin kadroya geçirilmeleri için beş parti onay verdi. Ücretli öğretmenlere müjde mi gelecek?

İşçi Haberleri

Devlet kurumlarına bağlı olarak kamu kurumlarında çalışan ücretli öğretmenler, Milli Eğitim Bakanlığı'na çağrıda bulundu.

EĞİTİM

Çalışma şartlarından memnun olmayan ve kadroya geçmek isteyen ücretli öğretmenlere Milliyetçi Sol Parti Genel Başkanı Hüseyin Alpay'dan destek geldi.

İşçi Haberleri

Devlete bağlı kamu kurumlarında çalışan ücretli öğretmenlerin aldığı maaş enflasyona yenik düşünce tepki çekti.

İşçi Haberleri

Bir süredir Türkiye gündeminde olan ücretli öğretmenlerin mağduriyeti meclisin gündeminden düşmüyor. Peki eşit hak talepleri yanıt bulacak mı?

İşçi Haberleri

Devlet kurumlarına bağlı olarak hizmet eden 76 bin 485 ücretli öğretmen enflasyonun kurbanı oldu!

İşçi Haberleri

Kamuya bağlı kurumlarda kadrosuz olarak çalışan ve enflasyonun altında maaşları eriyen ücretli öğretmenlere atama yapılacak mı?

Reklam Bloğu
//