Ehliyet  Haberleri

ehliyet  haberleri ve güncel ehliyet  gelişmeleri, ehliyet  ile ilgili tüm video, ehliyet  fotoğrafları ve ehliyet  haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Ehliyet alacakları endişelendirecek haber geldi. Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde birçok sürücüyü etkileyecek önemli bir değişikliğe gidildi. Yapılan flaş değişimle artık bazı...

Genel

Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikle, B sınıfı ehliyeti olanlar başvuru yapmaları halinde A1 sınıfındaki motosikletleri de kullanabilecek.

Genel

Ehliyetine el konulan birçok sürücü, yeni yılla beraber yeni düzenleme bekliyordu. Ehliyet affı çıkacak mı? sorusu gündemdeki yerini korumaya devam...

İşçi Haberleri

Binlerce mağdur sürücünün hayatını etkileyen ehliyet affı, yeni yılın gelmesiyle beraber gündemdekini yerini korumaya devam ediyor.

Genel

Çeşitli sebeplerden ehliyetine el konulan vatandaşlar, yeni yılla beraber yeni düzenleme için umutla beklemeye devam ediyor.

İşçi Haberleri

Uzun zamandır ehliyet affı bekleyen sürücülerin mağduriyeti yer yer gündeme getirilmeye devam ediliyor, peki herhangi bir düzenleme gelecek mi?

Genel

Farklı sebeplerden ehliyetine el konulan milyonlarca sürücü heyecanla ehliyet affını beklemeye devam ediyor.

İşçi Haberleri

Uzun zamandır binlerce ehliyet affı mağduru düzenleme gelmesini beklerken yetkililer de medyanın gündemine konuyu taşımayı ihmal etmiyor.

İşçi Haberleri

Uzun zamandır ehliyet affı bekleyen mağdurlar seslerini duyurmaya ve mağduriyetlerini ifade etmeye devam ediyor.

İşçi Haberleri

Uzun zamandır işlerine dönmek isteyen, aile ve sosyoekonomik açıdan düzelmek için affı bekleyen vatandaşların isyanı sürüyor.

İşçi Haberleri

Kural ihlalleri sonucu ehliyetlerini kaybeden sürücüler gözünü yeni yılda gelecek kararlara çevirdi. Peki umutlu bekleyişleri sonuç alacak mı?

İşçi Haberleri

Kural ihlali sonucunda ehliyetlerini kaybeden vatandaşlar uzun zamandır bekleyişte... Ehliyetlerini kaybeden vatandaşlar af talebinde bulunmaya devam ediyor.

Reklam Bloğu
//