5000 Haberleri

5000 haberleri ve güncel 5000 gelişmeleri, 5000 ile ilgili tüm video, 5000 fotoğrafları ve 5000 haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)'ye prim ve yaş koşullarında yapılan düzenleme ile dahil olamayan mağdurlar emeklilik haklarının iadesini istiyor.

Ekonomi

EYT kapsamına dahil edilmeyen 5000 ve kısmi emeklilik mağdurları EYT'nin tam çözülmesini isteyerek yetkililere sesleniyor.

İşçi Haberleri

5000, kısmi emeklilik ve doğum borçlanması mağdurları çözüm isteyerek yetkililere sesleniyor.

İşçi Haberleri

Emekleri Yasalara Takılanlar Derneği (EYTADER) Genel Başkanı Nalan Esmeray, sosyal medya hesabından 5000, kısmi emeklilik, bağkur ve doğum borçlanması mağdurlarına...

İşçi Haberleri

Bağ-Kur, Kademeli emeklilik, 5000, kısmı emeklilik, staj ve çıraklık mağduriyetleri çözülmemişken gözler Torba Yasa'ya çevrildi. Torba Yasa ne zaman çıkacak?

İşçi Haberleri

TBMM'de onaylanan EYT yasasından yararlanamayan 5000 ve kısmi emeklilik mağdurları haklarını ne zaman alacak?

İşçi Haberleri

EYT kapsamına dahil edilmeyen 5000 ve kısmi emeklilik mağdurları 2. torba yasa ile çözüme kavuşacak mı?

Ekonomi

EYT kapsamına dahil edilmeyen 5000 ve kısmi emeklilik mağdurları gündem oldu.

İşçi Haberleri

Emeklilikte Yaşa Takılanlar ve Emekliler Federasyonu Başkanı Arzu Lastikci, Bakan Vedat Işıkhan'a prim günü ve kısmi emeklilik için çağrı yaptı.

İşçi Haberleri

EYT kapsamına dahil edilmeyen ABO, 5000 ve kısmi emeklilik mağdurları yaşanan bu haksızlığa tepki göstermeye devam ediyor.

İşçi Haberleri

EYT kapsamına alınmayan 3600, 5000, ABO ve 2000 sonrası SGK mağdurları emeklilik hakları için mücadele veriyor.

İşçi Haberleri

EYT yasasında kapsam dışı kalan vatandaşlar için somut bir adım atılmayacağı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği yeni...

Reklam Bloğu
//