Bağ-Kur tescil mağdurları Haberleri

Bağ-Kur tescil mağdurları haberleri ve güncel Bağ-Kur tescil mağdurları gelişmeleri, Bağ-Kur tescil mağdurları ile ilgili tüm video, Bağ-Kur tescil mağdurları fotoğrafları ve Bağ-Kur tescil mağdurları haberleri İşçi Haber sitemizde


Ekonomi

Uzun zamandır çözüme kavuşturulamayan Bağ-Kur tescilinde mağdur Ahmet Kılıç, yaşadıkları haksızlığı İşçi Haber'e anlattı.

Ekonomi

Geçmişteki çalışmalarının kayıt altına alınmaması sebebiyle emekli olamayan Bağ-Kur mağdurları, Meclis gündemini büyük bir dikkatle takip ediyor.

Ekonomi

Emeklilik hayalleri yarım kalan Bağ-Kur tescil, ihya ve prim mağdurları, kendilerine Torba Yasa'da yer verilmesini bekliyor.

Ekonomi

EYT kapsamına dahil edilmeyen Bağ-Kur tescil, ihya ve prim mağdurları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan çözüm beliyor.

Ekonomi

Bağ-Kur tescil ve ihya mağdurları son gelişmeleri yakından takip ediyor. Peki Bağ-kur prim gün sayısı 7200'e düşecek mi, son durum...

İşçi Haberleri

EYT kapsamına alınmayan Bağ-Kur tescil mağdurları sosyal medyada etkinlik düzenleyerek yetkililere seslendi.

İşçi Haberleri

EYT yasasından faydalanamayan Bağ-Kur tescil ve ihya mağdurlarının torba yasa beklentisi yüksek.

İşçi Haberleri

Haklarına kavuşmak için mücadele eden Bağ-Kur tescil mağdurları, kendilerine verilen sözlerin tutulmasını istiyor.

İşçi Haberleri

4 Ekim 2000 tarihinden önceki döneme ait vergi kaydı bulunmasına rağmen Bağ-Kur kaydı olmayan vatandaşlar emeklilik mücadelesi vermeye devam ediyor.

İşçi Haberleri

4 Ekim 2000 tarihinden önceki döneme ait vergi kaydı bulunmasına rağmen Bağ-Kur kaydı olmayan Bağ-Kur tescil mağdurları haklarını istiyor.

İşçi Haberleri

Uzun zamandır tescil affı için mücadele eden Bağ-Kur mağdurları sosyal medyada düzenledikleri etkinlikle yetkililere seslenmeye devam ediyor.

İşçi Haberleri

2000 öncesi Bağ-kur tescili mağdurları Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjdeli haber bekliyor

Reklam Bloğu
//