Mühendis Haberleri

mühendis haberleri ve güncel mühendis gelişmeleri, mühendis ile ilgili tüm video, mühendis fotoğrafları ve mühendis haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

Mühendislik diploması olan ancak mühendislik kadrosunda çalıştırılmayan belediye şirket işçisi mühendisler, unvanlarını istiyor.

İşçi Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ''şirker işçisi'' pozisyonuna geçirilen teknik personellerin kadroya geçirilmesi gerektiğini belirtti.

İşçi Haberleri

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü İpek Özkal, belediye şirket işçisi olarak çalışan mühendislerin kadro talebini dile getirdi.

Genel

Kamuda çalışan mühendisler uzun süredir 'Mühendislik Meslek Kanunu'nun çıkmasını bekliyorlar.

Genel

Yakın zamanda meclise sunulan Mühendislik Meslek Kanunu, kamu mühendisleri için umut olmuştu. Kamu mühendisleri teklifin cevaplanmasını bekliyor.

Genel

Yeniden Refah Partisi'nin Mühendislik Meslek Kanunu için Meclis'e sunduğu teklif kabul edilecek mi? İşte son durum...

İşçi Haberleri

Kamuda çalışan mühendisler ve teknik hizmet sınıfı personelleri, "Mühendis Tek-Sen Enerji", "Mühendis Tek-Sen Ulaştırma" ve "Mühendis Tek-Sen Tarım-Orman" olmak üzere...

İşçi Haberleri

Mühendislik diploması olan ancak mühendislik kadrosunda çalıştırılmayan belediye şirket işçisi mühendisleri ne talep ediyor?

Genel

Mühendislik diploması olup kadroya giremeyen mühendislerin dertleri çığ gibi büyürken sundukları kanun teklifi reddedildi.

Bilim, teknoloji

Dünyanın en büyük grafen seri üretim tesislerinden birine sahip olan Türk şirketi, malzemenin "süper grafen" olarak adlandırılan daha etkin modelini...

Memur Haberleri

Uzun zamandır yetersiz atamalar nedeniyle mağdur olan mühendisler atama yapılmasını talep ederek Tarım ve Orman Bakanlığı'na sesleniyor.

İşçi Haberleri

Kamu mühendislerinin özlük hakları ve ek zam talepleri, sosyal medyada ses getiriyor. Mühendisler, adaletsizliğe karşı çeşitli etkinliklerle tepkilerini gösteriyorlar. Peki...

Reklam Bloğu
//